Waterlocatie tussen het Heegermeer en het Slotermeer

Waterlocatie tussen het Heegermeer en het Slotermeer

Op de achtergrond gaan de ontwikkelingen gestaag door. De afgelopen periode hebben we actief gezocht naar een waterlocatie om ons bedrijf te vestigen.

 

Locatie gevonden
We hebben een locatie gevonden. Per 1 mei 2021 zijn wij gevestigd aan de Koetshúsleane 26 te Woudsend (Friesland). Op deze plek zitten wij aan het water, tussen het Heegermeer en het Slotermeer. De locatie bevat onder andere ruimte om de duurzame sloepen af te bouwen, bezoek te ontvangen en heeft een kade met kraan waar wij proefvaarten organiseren.

 

Woudsend (of Wâldsein zoals we in Friesland zeggen) is door de ligging tussen de twee Friese meren en aan de Elfstedentochtroute een echt watersportdorp. De locatie ligt 15 min rijden van Sneek en Lemmer en iets meer dan een uur vanaf Amsterdam. Kom ons bezoeken en vaar over de prachtige Friese wateren.

 

 

Oant Sjen! (Tot ziens!)

Inhoud van Google Maps wordt niet weergegeven als gevolg van je huidige cookie-instellingen. Klik op Cookie-instellingen (Functioneel) om akkoord te gaan met het cookiebeleid van Google Maps en de inhoud te bekijken. Meer hierover lees je in de Privacyverklaring van Google Maps.

Reactie schrijven

Commentaren: 0